Хладилен транспорт - Лъкитранс - 70 ЕООД
Хладилен транспорт - Лъкитранс - 70 ЕООД Хладилен транспорт - Лъкитранс - 70 ЕООД
Усуги - Хладилен транспорт
Автопарк , хладилен транспорт
Клиенти
Изпрати заявка
Контакти
Хладилен транспорт Лъкитранс-70 ЕООД гр. Пловдив

ЕКИП

Във фирмата работят квалифицирани и мотивирани служители, способни да реализират обслужване на професионално ниво, съчетано с гъвкав и индивидуален подход, бързина, точност и коректност при изпълнение на заявките за хладилен превоз.

 

УСЛУГИ

"ЛЪКИТРАНС-70" извършва транспортни услуги със собствения си автопарк, състоящ се от разнообразни транспортни средства с различна товароносимост на територията на България, Румъния и Гърция.

Нашата цел е да Ви предложим адекватни решения на всяка нужда за превоз на товари, съобразена с конкретните условия от товаренето до отчитането на документите на доставката.

Предлагаме на клиентите си комплексна услуга при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка. Стремим да удовлетворим изискванията за качество, експедитивност и гъвкавост.

Вие ще получите един комплексен продукт с най-добро съотношение цена-качество. За всеки конкретен случай - комплектни товари, частични, групажни пратки и комбинирани превози.

На Ваше разположение са: висококвалифициран екип за спедиция и логистика, опитни водачи на МПС и сервизно обслужване, товаро-разтоварна бригада, оборудвана с необходимите съоръжения за правилно и безпроблемно транспортиране на поверената ни от Вас стока, които в екип гарантират висококачествена транспортна услуга. Ние Ви предлагаме:

Хладилен транспорт - Лъкитранс-70 ЕООД Пловдив професионална информация за товара и най-ефикасният начин за транспортиране

Хладилен транспорт - Лъкитранс-70 ЕООД Пловдив избор на оптимално трасе и вид на автомобила

Хладилен транспорт - Лъкитранс-70 ЕООД Пловдив 24 часа диспечерско обслужване

Хладилен транспорт - Лъкитранс-70 ЕООД Пловдив връзка с всеки автомобил по всяко време.
 
Нашите камиони за хладилен транспорт са динамично в движение във всякакви посоки и винаги на разположение за превоз на Вашата продукция!
Хладилен транспорт Лъкитранс-70 ЕООД гр. Пловдив
Хладилен транспорт
Хладилен транспорт, хладилни камиони